Joost Bruinsma letselschadeadvocaatJoost Bruinsma letselschadeadvocaat
    Column van 24 februari 2012

TV optreden in De Vijfde Dag.

Tijdens de uitzending van het TV programma De vijfde dag van Andries Knevel en Tijs van den Brink, uitgezonden op Nederland 2 op 23 februari 2012 rond 21.30 uur kwam ik aan het woord over de claims tegen de kunstheup producenten, in dit geval DePuy.

In de uitzending kwam de unieke samenwerking met een Engels kantoor om gezamenlijk op te trekken tegen de Engelse firma DePuy zeer summier naar voren maar de boodschap was duidelijk en helder.

Het TV optreden was voor mij bijzonder want nog niet eerder kwam ik zo prominent in beeld. Erg interessant hoe zo'n uitzending tot stand komt en wat er al niet aan materiaal moet worden gedraaid om een paar minuten zendtijd te vullen.

De klachten en problemen die Wim Lamers als gevolg van de metaal-op-metaal heupprothesen heeft ondervonden zijn niet mis te verstaan. Hij kan er nu redelijk luchtig over spreken maar dat is wel eens anders geweest.

Hij wil zijn letselschade vergoed zien van de producent van de gebrekkige kunstheup en daar gaan we stevig op inzetten.

(Ik ontving nog uitgebreide excuses over de naamsverwisseling bij het onderschrift. Mark is een kantoorgenoot bij Van der Goen)

Hier de link naar de nieuwsflits van kantoor.

U kunt contact opnemen met mijn kantoor:
telefonisch (kantooruren) 035-6015080
of per email (24/7)

Meer informatie over letselschade vindt u op de site www.letselschadeloket.nl waarop u veel nuttige informatie over letselschade kunt vinden.


 
Copyright 2011 J.F.D. Bruinsma, bijgewerkt op 26 februari 2012
 
Joost Bruinsma
J.F.D. Bruinsma