Joost Bruinsma letselschadeadvocaat



Joost Bruinsma letselschadeadvocaat

Blog over mijn werk
   

Joost Bruinsma, Letselschadeadvocaat

Van der Goen Advocaten Vredehofstraat 15 3760 AH Soest
Vanaf 1 september 2011 ben ik als LSA advocaat werkzaam bij
Van der Goen Advocaten
Vredehofstraat 15
3760 AH Soest
0356015080

Van der Goen Advocaten
Het letselschadeteam van Van der Goen Advocaten treedt op voor slachtoffers van verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische fouten en ook in overige zaken waarbij letselschade is geleden. Van der Goen advocaten is een advocatenkantoor dat zich sinds 1974 mede richt op het rechtsgebied letselschade. In 1977 trad kantoor al op voor slachtoffers van de vliegramp op Tenerife, waarbij voor het eerst relatief hoge bedragen aan gedupeerden werden uitgekeerd. In 1995 verwierf het kantoor internationaal bekendheid door zijn optreden voor de slachtoffers van de Bijlmervliegramp en thans behartigen wij de belangen van slachtoffers van de recente vliegramp te Tripoli.
Het letselschadeteam van van der Goen advocaten staat voor u klaar. Neemt u gerust contact met mij op, telefoon 035 6015080.


Ervaring
In de periode van 18 jaar heb ik ruim 550 dossiers succesvol kunnen afronden, soms na korte tijd soms ook na enige jaren. Ik heb een veelvoud daarvan aan adviezen gegeven over letselschade aan slachtoffers, advocaten, tussenpersonen, werkgevers en kennissen en familieleden van slachtoffers. Vanaf 2002 ben ik lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten; het LSA , eerst als aspirant-lid.


Opleiding
Na de Grotius opleiding Personenschade in 2004 werd ik volwaardig lid van het LSA. Een vereniging die de kwaliteit van de dienstverlening in letselschadedossiers hoog wil houden. Daarnaast ben ik lid van het ASP.


Slachtoffers
Ik treed op voor slachtoffers, bij hoge uitzondering ook voor veroorzakers maar niet voor verzekeraars. Ik hecht er namelijk waarde aan om volstrekt onafhankelijk te zijn van verzekeraars. Van zeer nabij heb ik de ernstige gevolgen van een verkeersongeval moeten meemaken hetgeen mijn jeugd voor een belangrijk deel heeft gevormd. Vermoedelijk ligt mede daarin mijn drive en motivatie om voor slachtoffers te mogen werken.


U kunt contact opnemen met mijn kantoor:
telefonisch (kantooruren) 035-6015080
of per email (24/7)


 
Copyright 2011-2015 J.F.D. Bruinsma, bijgewerkt op 10 juli 2015
 
Joost Bruinsma
J.F.D. Bruinsma